Movement-Ivory-600x301

Movement – Ivory

Cristian Pagu

Naked Sundays are the best. Alt R&B care de data asta vine cu chitara androgină a lui Prince. Este genul de R&B care nu prea e safe pentru work. Adică mai deloc. Asta din cauza clipului care explică mecanica fluidelor și în același timp se fixează pe pistrui, buze cărnoase, unghiuri inghinale, priviri și cadre inițiatice de art porn. Chiar și atunci când deviază de la subiect, clipul tot la fucking se rezumă.

Un trio din Sidney, Australia, Movement s-au mișcat repede și au ajuns departe cu muzica. Stilul lor este auto-intitulat minimal soul sau muzică nocturnă seducătoare. Și după cum se joacă cu beat-urile și cu R&B-ul ăsta smooth, înțeleg și de ce.

These fucking French! Fleur et Manu au făcut ceva clipuri pentru cei de la M83, Gesafellstein și Sebastien Tellier. Aici se dezbracă de orice rușine și experimentează cu delimitarea în spațiu și culoare. What’s better than fucking? Poate doar doi roșcați despuiați și gata de poziții. Clipul începe ca un film de festival, cu doi iubăreți discutând despre acuarele, tempera, vagenta magenta. Se filmează cu accent circumflex pe hoo-hoo care, în cele mai multe momente pulsează, vibrează, se udă.

Camera se mișcă fantastic și prinde fix ce trebuie. Nici prea mult, nici prea puțin. Montajul e aproape flawless. Pauzele sunt intime, abstracte, legate de niște close-up-uri despre cum se amestecă culorile într-un tablou. Așa se amestecă și cei doi. Parfait mélange.

Dupa câteva vizionări ale Ivory, încep să sune telefoanele: Unde ești? Ce faci? Hai să ne vedem! Ramâi la mine în seara asta? Deci, hai play! Hai, cel mai bine, toată lumea sex!

Comments

comments

Cristian PaguMovement – Ivory

Leave a Comment