field-report-rockmill-brewery

Field Report – Home (Leave the Lights On)

Ion Indolean

Field Report e trupa lui Christopher Porterfield şi e intitulată aşa, de fapt, după anagrama numelui de familie a solistului în cauză. Trupa se află la primul album scos în 2012 şi îl pregătesc pe al doilea (Marigolden), din care va face parte şi piesa Home (Leave the Lights On).

Clipul poate fi confundat cu o secvenţă de film tipic Sundance – ce se desfăşoară undeva in the country şi are în prim-plan un bărbat de tipul hipster. Şi nu o spun ironic. Cu camionetă, relaxat-melancolic, cămaşă în carouri, barbă şi bretele. Aaa, şi ochelari vintage. Şi, bineînţeles, singur, pentru că individualul primează. Totodată, melodia creează o senzaţie dintr-asta familiară şi familială, numa’ bună pentru momentele când vrei să te cuibăreşti în pat.

Melanjul de country cu electro, ritmul domol şi coloritul mişto fac din Home o „piesă d-aia de să toooot mergi cu tiru’ pe autostradă” – vorba lui Mesaru. Doar îl vedem pe tipul care merge acasă, după o presupusă perioadă în care a „tras la greu” pentru familion.

Marigolden se lansează pe 7 Octombrie 2014.

Comments

comments

Ion IndoleanField Report – Home (Leave the Lights On)

Leave a Comment