groundislava

Groundislava – Girl behind the Glass (Walkthrough Video)

Cristian Pagu

ACTIVATE POWER GLOVE! Groundislava este Jasper Patterson, un producător din Los Angeles, care face parte din WEDIDIT Collective alături de Shlohmo, Ryan Hemsworth si RL Grime. Groundislava a lansat un nou album intitulat Frozen Throne. Dragoste într-o realitate futurist-cibernetică, zice el. De fapt, este album cu dedicație pentru fata care și-a făcut bagajele și a luat cu ea și ramasitele sănătății și liniștii mintale ale unui individ, individ care renunță la realitate si se îmbarcă într-un voiaj în speranța regăsirii ei în lumea bizară și digitală a lui Tron, un plan existențial virtual, colorat în verde atomic, roz bombon și albastru electric.

Dupa câteva timbre, Groundislava s-a gândit că un videoclip interactiv ar prinde și mai bine pentru gamerii înrăiți, fani ai muzicii sale. De aceea a creat o planșă virtuală în care spectatorul dă click în stânga și în dreapta și interacționează direct cu lumea distorsionată alcătuită din sunete, efecte, poze, imagini și scene de un amestec între aur și argint, vin, apă și șampanie, bucurie și tristețe. Curiosii pot downloada clipul interactiv de pe pagina lui personala (http://groundislava.com/).

În spatele acestei lumi hiper-realiste se află The Great Nordic Sword Fights, un duo directorial de gansteri digitali, care aduc un omagiu Neuromancer-ului lui Gibson și te bagă în filme vrute și nevrute, aflate la limita dintre realitate și ficțiune. Planșa e plină de încăperi cu lumini și neoane de un colorit intens, menit să amplifice prin epuizare nuanțele sonore expresive și personale ale lui Groundislava, dar și ornamentul virtuoz al liniei melodice vocale a celor de la Rare Times (care își împrumută vocea pe 6 piese din album). Pentru o mai bună înțelegere a fiecărei forme de manifestare a realității, în procesul de trecere de la o stare la alta, de la un film la altul, băieții recomandă “diverse”. Insert coin!

Comments

comments

Cristian PaguGroundislava – Girl behind the Glass (Walkthrough Video)

Leave a Comment