ede324323232

Phaseone – Sugar

Cristian Pagu

Andrew Jernigan (Phaseone) probabil a suferit din dragoste. Altfel nu ar fi compus povestea asta de dragoste eșuată, despre o fată și un băiat cu mari bariere de comunicare via text messages. Un fel de I can’t pick up the phone so I’ll text instead.

Despre Sugar, Andrew susține că este un fel de spacey slow jam tribut rap-ului din anii ’90 din Chicago, muzică cu care a crescut, motiv pentru care a ținut să realizeze acest clip în același oraș.

Fundalul este cinema experimental, cât se poate de distant și gri, dar foarte dinamic, pe fast forward, hiperactiv, de parcă ține neapărat sa îți arate cât mai mult din oraș inainte de a-ți spune personal la revedere. Filmat de Ryan Powell și Vadim Gershman, scris de Lea Sorrentino, Sugar e scurtmetraj mai mult decât un clip video. Și nu e de mirare că s-a tot plimbat acum câțiva ani pe la mai multe festivale. Fiecare mesaj doare și ustură înăuntru, răsucește cuțite în răni, se simte cum nu vrei să simți atunci când e clar că ai pierdut pe cineva și tot ce încerci, tot ce faci, tot ce zici în speranța că “poate că”.. este futil, de prisos.

Comments

comments

Cristian PaguPhaseone – Sugar

Leave a Comment