MoonHooch_ThisIsCaveMusic_5x5

Moon Hooch – This Is Cave Music

Andrei Coste

Rar mi se întâmplă să dau peste un proiect atât de original şi interesant precum e Moon Hooch, o trupă formată din doi saxofonişti şi un toboşar care cântă ceea ce ei numesc Cave Music.

Ceea ce fac ei e foarte simplu și mă miră că nu a mai făcut-o nimeni până acum. Se ia una bucată gen muzical mai mainstream decât Papa, adică Electronic Dance Music, se aruncă la gunoi factorul electronic și se infuzează atent două saxofoane și o pereche de tobe live și rezultatul e absolut fantastic. Admirați ce spun băieții pe pagina lor despre muzica pe care-o fac: Cave Music / ˈkāv myo͞ozik / It’s like House, but its more wild, more jagged, more free, more natural to live in. 

În fond, la rândurile de mai sus se rezumă totul. E muzică de dansat, nimic mai mult. Asta nu înseamnă că e muzică proastă, e exact opusul. Trupa asta sună de rupe. Cred că bucata mea preferată de pe This Is Cave Music se numește EWI. Îmi aduce un pic aminte de Mr. Oizo în primele minute și pe urme merge full-on dubstep (dacă poți să spui chestia asta despre un drop făcut dintr-un saxofon). Recomand cu căldură albumul ăsta. E rupere pe ringul de dans.

Comments

comments

Andrei CosteMoon Hooch – This Is Cave Music

Comments

  1. Pingback: Best Music of 2014: Partea a IV-a | Stereo Beasts

Leave a Comment