pharrell-williams-gust-wind-daft-punk-video

Pharrell Williams – Gust of Wind (featuring Daft Punk)

Cristian Pagu

Prea mult Pharrell dăuneaza grav sănătății. Acum o săptamână a lansat It Girl în regia lui Takashi Murakami și am crezut ca gata… C’est fini la comedie. Mais pas du tout. Din ultimul său album, GIRL, Pharrell a lansat azi un nou clip la Gust of Wind featuring Daft Punk. O melodie despre care nu am nimic special de adăugat, dar pe care am ales să nu o ignor în totalitate având în vedere faptul că este regizat de unul dintre cei mai buni regizori ai planetei, Edgar Wright.

Aici la Stereo Beasts ne plac la fel de mult și filmele, așa că atunci când un regizor preferat face clipuri suntem numai ochi și urechi. Ne place mult Edgar Wright, regizorul la Shaun of the Dead, Hot fuzz și The World’s End, faimoasa trilogie Cornetto și am fi așteptat cu nerăbdare să vedem ce avea planuit pentru Ant Man. Dar due to creative differences, cum spun americanii, trebuie să ne mulțumim cu un clip regizat pentru Pharrell, până când vom apuca să vedem următoarele sale proiecte: Baby Driver, Grasshopper, Jungle și un nou proiect misterios cu Simon Pegg.

Gust of Wind este a treia melodie la care Pharrell face un featuring cu Daft Punk după Lose Yourself to Dance și Get Lucky. De data asta se prezintă o altă pălărie pentru Pharrell care dă semnale că s-a cam plictisit și de acest moft și e pregătit pentru un nou trend. După cum ziceam, melodia nu are cine știe ce aere, dar e curios să urmarim stilul lui Edgar Wright într-un mediu ușor diferit de ceea ce face în mod normal. Alegerile sale vizuale planează elegant cu mișcarile camerei, care se fixează ba pe Pharrell, ba pe fetele care zboara si dansează prin pădurea tomnatică, amintindu-ne puțin de scena luptei din pădurea de frunze roșii din Hero. Ah da, am uitat sa menționez, clipul e plin de fete. Peste tot, în toate cadrele, prin pădure, în aer, prin copaci atârnate, peste tot e plin de fete. Iar Daft Punk sunt reprezentați de data asta sub forma a doua caschete imense de piatra care cantă și planează în așteptarea lansării în spațiu sau wherever.

Comments

comments

Cristian PaguPharrell Williams – Gust of Wind (featuring Daft Punk)

Leave a Comment