weezer

Weezer – Everything Will Be Alright In The End

Andrei Coste

Există două tipuri de fani Weezer: ăia carora le place toată treaba asta foarte ușurică pe care-o face trupa asta post-Pinkerton și ăia care au rămas la ideea ca Pinkerton e cel mai bun album al lor. Eu mă aflu, desigur, în a doua categorie.

Albumul ăsta se deschide cu Ain’t Got Nobody, care sună exact la fel de generic ca Beverly Hills sau orice piesă lansată de Weezer în ultimii 15 ani. Ceea ce nu e lucru bun pentru că trupa a promis prin interviuri întru una sfântă  și apostolească propovăduire de hype pentru album că o să încerce să revină la sound-ul de pe Blue Album combinat cu un pic de Pinkerton. Nu prea este cazul, chiar dacă a doua piesa de pe album (și primul single lansat), Back To The Shack, sună ca un fel de scuză pentru faptul că Rivers Cuomo a avut colaborări cu B.o.B. și alți netalentați mainstream care-s mai plictisitori decât filmele arthouse.

Everything Will Be Alright In The End e un album foarte plictisitor. Chiar dacă are cele mai catchy riff-uri pe care le-am auzit în ultima perioadă nu reușește nicicum să miște ceva în mine. E pur și simplu neinspirat și overhyped. Și exact la fel ca toată discografia Weezer de după Pinkerton, albumul ăsta merită cumpărat doar daca-l găsiți la super-discount prin ceva hypermarket și vreți să vă lăudați prietenilor că aveți 12 ani și sunteți edgy.

Comments

comments

Andrei CosteWeezer – Everything Will Be Alright In The End

Leave a Comment