living_is_easy_with_eyes_closed

Soundtrack-ul zilei: Living Is Easy with Eyes Closed

Andrei Coste

Se ia un film spaniol despre un profesor de Limba Engleză obsedat de The Beatles, se adaugă unul din cei mai importanți chitariști de jazz din Statele Unite ale Americii și rezultă bucuria instrumentală care e soundtrack-ul ăsta.

Pat Metheny e un chitarist incredibil de bun care-a reușit să creeze un soundtrack foarte calm și bine punctat care nu iese cu nimic în evidență dar e foarte soothing. Te transportă într-un loc foarte fain muzica asta. Domnul Metheny e cunoscut pentru grupul său (Pat Metheny Group) și pentru numeroasele colaborări cu muzicieni incredibili din zona jazz și latin precum Dave Holland, Roy Haynes, Toninho Horta, Burton, Chick Corea, Pedro Aznar, Pastorius, Charlie Haden, John Scofield, Jack DeJohnette, Herbie Hancock, Bill Stewart, Ornette Coleman, Brad Mehldau, Joni Mitchell, Milton Nascimento, Santana, Dominic Miller, Michael Brecker, Trilok Gurtu și lista e mult prea lungă și spațiul prea puțin.

Vă recomand să ascultați soundtrack-ul de la filmul ăsta și, mai ales, să ascultați mai mult din discografia lui Pat Metheny. Merită.

 

Comments

comments

Andrei CosteSoundtrack-ul zilei: Living Is Easy with Eyes Closed

Leave a Comment