Gwen-Stefani-Baby-Dont-Lie-2014-1500x1500.png

Gwen Stefani – Baby Don’t Lie

Cristian Pagu

Baby, you ain’t kidding! îi spune Bill lui Beatrix Kiddo înainte să scoată sabia lui Hattori Hanzō ca să o ciopârțească într-o mie de bucăți. Cam asta îmi vine în minte când mă uit la noul videoclip semnat Gwen Stefani, care se minte singură și încearcă futil să ne păcălească și pe noi, să insulte corneele tuturor celor care acum 1000 de ani, pe vremea dinastiei No Doubt chiar ciuleau urechile la muzica lor. Mi-a plăcut mult de ea și de părul ei roz facut codițe în Ex-Girlfriend, dar acea Gwen era prin 2000, iar clipul era regizat de Hype Williams.

14 ani mai târziu, Gwen își anunță comeback-ul cu surle și trâmbițe și se laudă prin toate tabloidele de rahat că ea s-a înfipt în studio cu Pharrell și că “stați să vedeti ce album am facut noi (wink)”. Săptămâna trecută a lansat primul single, Baby don’t lie, iar astăzi a fost lansat și un videoclip care pare făcut la mișto cu Windows Movie Maker. Realizez acum că Pharrell i-a luat banii și și-a bătut joc de ea.

Clipul este ditamai regurgitarea estetică ce vrea să pară video cool și atractiv, numai că sună și arată monstrous de gonoreic, îți inflamează urechile și îți provoacă scurgeri purulente din urechi. Bine că își scoate iPhone-ul și caută varii fecale pe internet și mai apoi își scoate căștile beats by Dre și se plimbă cu ele la gât de parcă ar avea un colier de diamante în valoare de milioane de dolari.

Bitch, WHO ARE YOU kidding?

Comments

comments

Cristian PaguGwen Stefani – Baby Don’t Lie

Comments

  1. Pingback: Gwen Stefani – Spark The Fire | Stereo Beasts

Leave a Comment