bart & milhouse on crack

Girl Talk and Freeway – Tolerated și Suicide (Remix)

Cristian Pagu

Girl Talk a colaborat de curând cu Freeway pentru un E.P. intitulat Broken Ankles și îi are invitați pe Young Chris, Jadakiss si Waka Flocka Flame. For starters, Tolerated are un featuring Waka Flocka Flame, o piesă și un clip foarte anti-sociale, pline de ură gratuită pentru tot ceea ce respiră și există în vecinătatea celor doi protagoniști.

Tolerated are același iz și aceeași încărcătură emoțională din clipul lui Hodgy, cu Domo Genesis și Tyler The Creator, Rella. Aici în prim plan avem two bullies cu capsa pusa și frustrări interioare, dornici să le canalizeze asupra trecătorilor nevinovați care le ies în cale. Are un build-up destul de sistematic, dar spre final se umple de sânge, devenind foarte violent, agresiv, macabru și visceral, dar nelipsit de umorul negru declanșat încă de la începutul clipului. S-ar putea menționa că este material RATED-R, interzis minorilor, dar n-ar avea niciun efect.

Pentru piesa Suicide, meșterul cu calificare superioară A$AP Ferg a optat să execute o manoperă de remix care a primit și un clip la fel de dement. Artista Lisa Ramsey pare să se fi inspirat din The SimpsonsTreehouse of Terror, episod anual realizat în cinstea sărbătorii de Halloween. Dar nici cele mai cumplite povesti din toți acești ani nu se compară cu ceea ce a realizat această artistă pentru remixul de la Suicide.

Ramsey a smuls câteva personaje din universul familiei Simpson și a creat acest videoclip acid în care Bart Simpson arată de parcă ar fi fumat crack, și-ar fi injectat niște ketamină și ar fi luat și niște ciuperci ca să se împacheteze bine de tot. Împreună cu Milhouse se dau cu skate-ul și flutură amenințător AK-uri prin aer. Clipul are și două cameouri de la Krusty the Clown și o Lisa Simpson matură, obscenă, malefică, în țâțele goale, dansând ca să ațâțe la plăceri perverse, cu un pistol și un joint în mână.

Comments

comments

Cristian PaguGirl Talk and Freeway – Tolerated și Suicide (Remix)

Leave a Comment