manson

Marilyn Manson – Third Day of A Seven Day Binge

Cătălin Mesaru

Marilyn Manson n-a mai scos muzică valabilă și cu forță de la Mechanical Animals încoace. Dacă Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death) era un album supra-produs, dar vag ascultabil pe alocuri, de la The Golden Age of Grotesque până în prezent, Manson a ajuns să se cam ia singur peste picior și să se transforme într-o caricatură a sa, fără zvâc și fără vitriolul ăla care era cool să-l simți adolescent fiind.

Ce-i drept, poate percepția mea e asta pentru că am trecut de vârsta la care să tot asculți Manson și poate pentru că m-am dus în multe alte zone muzicale în parcursul acestor ani. Mă rog.

Manson și-a lansat ieri o piesă nouă, Third Day of A Seven Day Binge, piesă ce urmează să fie inclusă pe un viitor album și, așa cum mă așteptam, e încă o încercare de a rămâne relevant într-o epocă ce nu prea mai are nevoie de superstaruri antihristice.

Cu versuri ca We’ve only reached the third day, of a seven day binge/ I can always see your name, disintegrated from my lips repetate într-una, Manson își construiește bucata muzicală pe un fundal cu sunet care era outdated prin 2002-2003 și și-o presară cu tot felul de mici clișee audio și de livrare de versuri. Nici nu mi-am dat seama că la un moment dat piesa se terminase de vreo 5 minute și că n-o mai ascultam.

Comments

comments

Cătălin MesaruMarilyn Manson – Third Day of A Seven Day Binge

Comments

  1. Pingback: Marilyn Manson – The Pale Emperor | Stereo Beasts

Leave a Comment