rickrossandrkelly

Rick Ross feat. R. Kelly – Keep Doin’ That (Rich Bitch)

Cristian Pagu

De unde să încep? Pe cine să demontez mai întâi ? Hip hop-ul pentru cocalari nu este o noutate. Bineînțeles că sunt mulți care practică hip hop neprotejat. Iată rezultatul. Artiști desăvârșiți cu mulți bani si fițe in cap. Singurul catch este că these tru ballers nici nu realizează că aruncă în camera de filmat cu bancnote de 1 dolar. Măcar 50 Cent o făcea pe bune.

Să revenim la clipul cu pricina, cu cocalarii triști Rick Ross si R. Kelly, care sunt obosiți de atâtea cumpărături. Au o grămadă de bani în buzunare încât le cad pantalonii. Îi dor mâinile de la cât au tot aruncat cu bancnote de 1 dolar așa că dau petrecere ca să se spargă în figuri în fața altor artiști precum T.I., Jermaine Dupri, Jeezy, și DJ Infamous. Cântă despre păsărici, țâțe și funduri mari, genți Chanel și brățări Hermes, despre cum practică sex pe marmura rece pentru că li se pare cool, în timp ce își dau coate în fața camerei și râd în slow motion.

Crocodile, python, that’s a zoo on her bag
She on the phone makin’ deals, we gettin’ them checks
My Penelope Cruz, I let her meet my connects
I fuck her all on the marble, yeah, that girl is a freak
She like comin’ in mornin’, she’s the female me

Spre deosebire de clipurile lui Pharrell, pline de fete drăguțe și talentate, în clipul lui Rick Ross și R. Kelly, după cum ne informează chiar titlul piesei, vedem doar doamne de companie care sunt setate pe o forță de frecare de orice obiect care intervine în raza lor de acțiune. Când camera se uită în direcția opusă primim doar close-ups cu mașini scumpe, elicoptere, vile cu piscine, trabucuri, teancuri mari de 1 dolar, șampanie sau ice tea și haine de blană roșu-căpșunică pentru că, până la urmă, de ce nu? Pentru că pitong. Pentru că există și un șarpe care se prelinge în clip, pentru că ce poate fi mai sexy decât o prostituată dezbrăcată cu un sarpe încolăcit în jurul gâtului? Două prostituate cu șerpi încolăciți în jurul gâtului… ninja whuuut ?

Comments

comments

Cristian PaguRick Ross feat. R. Kelly – Keep Doin’ That (Rich Bitch)

Leave a Comment