fka-twigs-video-girl-1

FKA Twigs – Video Girl

Cristian Pagu

Îmi este foarte greu să îmi înfrânez reacțiile și sentimentele față de FKA Twigs. Mă face să mă simt de parcă aș avea 14 ani. Îmi vine să îmi cumpăr postere cu ea și să le lipesc pe pereți și frigidere. Ăsta e adevărul gol goluț. Întotdeauna am avut încredere într-un DJ sau artist care dansează pe muzică pe care o mixează sau compune. Așadar, trebuie să menționez că nu-mi place doar muzica ei, îmi place de FKA Twigs și pentru că dansează tot timpul. Indiferent dacă e vorba de câteva mișcări subtile de krumping sau de vogue style dancing (Hello?…reclama la Google Glass?), ea tot timpul se mișcă.

Nimic nu este mai sexy decât o fată care dansează mai bine ca tine. Dar să revenim la cât de mult îmi place de Tahliah Barnett. Uneori atât de mult…aproape de 10 sau chiar 20 de ori pe zi (no pun intended). Uneori chiar și mai mult. Pe repeat, toată ziua. E unul din motivele pentru care fac pauze zilnice, numai că, în loc să fumez o țigară, mai ascult o dată Video Girl, piesă care mă mișcă în toate felurile posibile.

În sfârșit a lansat și videoclip la piesa asta. She’s the girl from that video, dar nu vrea să recunoască asta. Piesa a fost scrisă imediat dupa ce a încetat să mai danseze prin clipuri pentru alți artiști. Toți o întrebau dacă e fătuca aia din clipul lui Jessy J, doar ca să nege fără rușine și să spună cât de nebuni sunt oamenii când îi spun asta tot timpul pe stradă.

Comments

comments

Cristian PaguFKA Twigs – Video Girl

Leave a Comment