jg

Jacques Greene – 1 4 Me (Video & Bonus Mix)

Cristian Pagu

Într-un interviu recent, Jacques Greene a declarat că are o tonă de muzică nouă terminată, playlist-uri peste playlist-uri de muzică nouă nelansată. Ei bine, se pare că pe 11 Noiembrie Jacques Greene lansează noul său EP After Life After Party la LuckyMe Records, care va conține două piese noi (After Life After Party și 1 4 Me) alături de două remixuri pentru After Life After Party realizate de Sei A & Suicideyear.

Odată cu anunțul, Greene a lansat și un nou mix realizat pentru Fact Magazine, o declarație de dragoste personală a lui Greene pentru muzica house și hip-hop. Câteva din piesele selectate de Greene pentru acest mix au putut fi ascultate și la noi pe Stereo Beasts.

Iată și clipul la 1 4 Me regizat de Melissa Matos, un videoclip tare ciudat, în care nu se întâmplă mare lucru, dar ridiculizeaza fetișul consumerismului și anume: cea mai nouă și tembelă modă a zilelor noastre. Se pare că moda pe Youtube mai nou este să te filmezi în timp ce te scalzi în cada plină cu apă, îmbrăcat și încălțat cu adidașii Nike recent achiziționați. Adidași pe care mai apoi îi filmezi în timp ce îi tai și îi distrugi de mult ce îți plac. Nu este o glumă, ba dimpotrivă, se pare că este o chestie cât se poate de reală. Kill it with fire!

Despre muzica lui Greene mai adaug atât, în cuvintele lui, nu ale mele: Some fun for the end of summer, as we tread into winter.

Comments

comments

Cristian PaguJacques Greene – 1 4 Me (Video & Bonus Mix)

Leave a Comment