Nils-Frahm

Nils Frahm – Hammers

Cristian Pagu

Lansat în Decembrie 2013, albumul Spaces a reușit să încânte toți fanii lui Nils Frahm prin reproducerea minunatelor experiențe trăite în timpul concertelor sale live. După aproape 2 ani, cât timp a gestat acest album, înregistrat și compus în timpul concertelor sau în diverse și bizare locații și circumstanțe, Spaces nu face decat sa accentueze și mai mult splendoarea și stralucirea acestui muzician desăvârșit care se hrănește cu atenția și reacția publicului, parcă captiv de fiecare dată sub o vrajă puternică. Această energie pe care o fură de la publicul său a redirectionat-o înapoi prin felul în care cântă pe tot albumul.

Toată muzica lui este asemenea unei plimbări. Începe mereu cu pași mici, urcând în ritm și intensitate, foarte lent de-a lungul minutelor, deformând timpul și spațiul în care suntem prinși benevol, nesiliți. Din muzica sa, trezirea la realitate vine mereu îmbrăcată în miile de aplauze din finalul melodiilor.

La aproape un an de la lansarea albumului Spaces, Nils Frahm lansează astăzi un nou videoclip pentru melodia Hammers, o melodie foarte compulsiva, pe care Frahm parcă o zdruncină cu forță încă din sacul embrionar, alergând cot la cot împreună, fără oprire, fără răgaz, fără amânare sau timp de respiro, decât spre final când și noi ne tragem sufletele. Clipul este unul destul de simplu. Demonstrează munca și pregătirile colosale care au loc înainte de fiecare concert al sau.

Comments

comments

Cristian PaguNils Frahm – Hammers

Leave a Comment