Die-Antwoord-Ugly-Boy-2014-1

Die Antwoord – Ugly Boy

Cristian Pagu

Am zis Die Antwoord, deci să se aprindă toate beculețele. Nu cred că mai este nevoie să insist cu descrierile pentru că probabil majoritatea dintre voi v-ați pierdut mințile deja. După ce mai devreme chiar m-am delectat cu Ninja și Yo-Landi în primul trailer de la Chappie în regia lui Neil Blomkamp, nu a durat prea mult până am primit și clipul oficial Ugly Boy, o nouă melodie de pe cel de-al treilea album al lor, Donker Mag.

 

Asta se întâmplă când mercantilismul te ia la șuturi și palme și îți explică clar cum merge treaba. Trebuie să te vinzi cu orice preț. Și uite așa se ajunge la “ia niște zef, da-mi niște swag, sau whatever…

Noul videoclip de la Die Antwoord este un fel tarabă unde cei doi rapperi nu mai urlă, ci fac PR. Ugly Boy arată că un fel de liberty parade de prost gust în care Ninja cântă mai mult balade decât rap, Yo-Landi iar se alintă și se mângâie singură cu vocea, și uită că suntem aproape de final de 2014, iar ea încă fumează jointuri în față camerei. Pentru cei curioși, misteriosul cu glugă pe cap nu este Richard D. James aka Aphex Twin, dar melodia Ugly Boy este de fapt în întregime un sample al lui Aphex Twin, intitulat Ageispolis.

Impropriu spus featuring Marilyn Manson pentru că Ugly Boy are mai mult Marilyn Mehnson (pun intended) și mai deloc “featuring”. Dar pentru că Ninja a cântat de curand live într-un concert de-al lui Marilyn Manson împreună cu Johnny Depp, Manson s-a gândit să apară și el în videoclip, cu bale negre vâscoase care îi curg din gură. Rizibil sau oribil. Voi decideți.

Și pentru că tot suntem la Hollywood, de ce să nu înfigem și niște cameo-uri în videoclip. În ordinea numerelor de pe tricouri: Cara Delevigne Marilyn Manson, Flea, ATL Twins, Jack Black și Dita Von Teese (faimoasul fotoodel / dansatoare de balet new burlesque) aproape topless. Toți luați la întâmplare de la vreun after party lame unde cu siguranță se terminaseră toate drogurile.

Comments

comments

Cristian PaguDie Antwoord – Ugly Boy

Leave a Comment