10811260_647224992071448_1040599667_n

Nicki Minaj – Only feat. Drake, Lil Wayne & Chris Brown

Cristian Pagu

Deși tind să cred că nu o duce pe ea mintea atât de departe încât să se vândă chiar așa de bine, este clar că Nicki Minaj suferă cumplit de mania grandorii. Toți băieții ăia “răi” de la Young Money Records, în special cei 3 crai de la răsărit, Chris Brown, Drake și Lil Wayne sunt infectați cu același virus al inepției.

Inepția și mai mare zace aglomerată în Nicki Minaj, care acum a lansat clipul la Only, o animație de un cretinism absolut incomensurabil care preamărește, laudă și glorifică regimul nazist. Bineînțeles că tot internetul a sarit cu fundul în sus de supărare pentru că acum hip-hop-ul a îndrăznit să calce pe teren minat.

De la Star Wars până la Pink Floyd, sub o formă sau alta, am avut de-a face cu naziștii și regimul lor tiranic. Atâta timp cât a fost sub formă de entertainment, totul a fost în regulă. Dar ce se întâmplă atunci când ne place violența grafică din filme precum Inglorious Basterds al lui Quentin Tarantino, în care Brad Pitt scalpează naziști, iar noi râdem cu gura până la urechi că e tare ilar când un ofițer american îi stalcește creierii unui ofițer SS cu o bâtă de baseball. Sau recentul Fury, în care Brad Pitt și armata lui de salvatori americani fac praf ditamai regimentul de nemți nenorociți, așa cum sunt portretizați scorpiile astea umane. Sesizăm și noi puțin ironia stringentă?

Două siluete asemănătoare împăratului Palpatine din Star Wars stau de-o parte și de alta, cu Nicki în centru, plasându-și fundul pe un tron în fața unei armate de tancuri și soldați îmbrăcați în gri și cu banderole roșii cu svastică…pardon, cu sigla noului ei label, Young Money. Din capul locului ne informează că nu a făcut dragoste nici cu Drake, nici cu Lil Wayne. Drake plânge că Nicki nu duce lipsa de…dragoste, dar că stă la coada ei ca să tap that ass cum se ivește ocazia. Extrem de ironic, dar foarte adevărat, trebuie să știți că Drake este pe jumătate evreu. În clip îmbracă hainele lui Papa de la Roma, Chris Brown se crede general SS, iar Lil Wayne râgâie toate versurile indescifrabile cu vocea lui de primată veșnic răgușită.

Comments

comments

Cristian PaguNicki Minaj – Only feat. Drake, Lil Wayne & Chris Brown

Leave a Comment