Marion-Cotillard-Snapshot-in-LA_2

Marion Cotillard – Snapshot in LA

Cristian Pagu

Marion Cotillard actrița. Adică cu premiul Oscar, BAFTA și Globul de Aur în traistă pentru “vocea” lui Edith Piaf în La Vie en Rose. A mai cântat în Nine alături de Daniel Day Lewis, un musical pe care mulți au ales sa-l ignore, si a mai fost (spoiler alert!!!) soția fantomă a lui Leonardo DiCaprio în Inception și bad ass Talia Al Ghul în The Dark Knight Rises.

Mai nou, Marion Cotillard s-a transformat în une vraie cantatrice. Imaginea internațională a casei Dior, a colaborat de curând cu Joseph Mount și Villaine (Metronomy) pentru un mic proiect muzical intitulat Snapshot in LA. N-ar trebui să vă mire faptul că Marion știe să cânte la chitară, la pian și la tamburina și chiar a și compus câteva piese în trecut.

Dacă nu ar suna atât de bine vocea ei și dacă melodia în sine nu ar fi atât de dreamy, am zice că da, cu siguranță, iată doar un alt clip care promovează noua colecție Cruise 15 Dior. Numai că Marion a regizat împreună cu Eliot Bliss acest clip în care sfidează legile gravitației și merge pe apă. Nu degeaba este o actriță fantastică. Jocul ei este atât de veridic și de formidabil încât nici nu ținem cont că, în realitate, este de fapt prinsă de niște cabluri și suspendata deasupra unei piscine.

Aparențele înșală mai ales atunci când sesizăm că în jurul ei se manifestă multe fenomene pe care nu le putem explica și pe care nu le putem percepe în spectrul nostru vizual limitat. Privirea ei îți fură toata atentia. Face modelling, dar mai mult flirtează și dansează pentru ea însăși. Nouă, admiratori și simpli observatori care dau din picior pe ritmul melodiei așa cum ea lovește repetat paharul, ne zâmbește finuț. Un zâmbet subtil, o melodie și un clip cu gust de nectar pur en rose.

Comments

comments

Cristian PaguMarion Cotillard – Snapshot in LA

Leave a Comment