giorgio

Giorgio Moroder – 74 is the new 24

Cătălin Mesaru

Legendarul (deși e puțin spus) Giorgio Moroder tocmai a anunțat că revine, la o distanță de 30 de ani, cu un album nou doldora de colaborări: Sia, Kylie Minogue, Britney Spears, Foxxes, Charli XCX și alții.

În plus, ne-a servit și o felie de electronica pură, sub forma piesei 74 is the new 24 al cărei clip îl puteți vedea pe site-ul thecreatorsproject, dând click aici.

74 is the new 24 e un fel de back to basics la rădăcinile lui Moroder. Chestie care se întâmpla, în oareșce măsură, și pe piesa Giorgio by Moroder de pe Random Access Memories al celor de la Daft Punk, cu mențiunea că aici sound-ul e mult mai curat, mai închegat și mai efervescent. E o piesă numai bună pentru participat la curse de mașini sau de alergat noaptea printre neoane pe străzi care se întortochează și se auto-consumă precum șarpele Uroboros.

În încheiere, vă las cu vorbele stăpânului electroDance music doesn’t care where you live. It doesn’t care who your friends are. It doesn’t care how much money you make. It doesn’t care if you’re 74 or if you are 24 because… 74 is the new 24!

Comments

comments

Cătălin MesaruGiorgio Moroder – 74 is the new 24

Comments

  1. Pingback: Friday Playlist – 21.11.2014 | Stereo Beasts

  2. Pingback: Giorgio Moroder – Right Here, Right Now feat. Kylie Minogue | Stereo Beasts

  3. Pingback: Giorgio Moroder (feat. Sia) – Déjà vu | Stereo Beasts

  4. Pingback: Giorgio Moroder – Déjà Vu | Stereo Beasts

Leave a Comment