Screen-shot-2014-11-24-at-11.10.30

Hannah Diamond – Every Night

Cătălin Mesaru

Acest text a apărut inițial pe How Hip Is This

Logo-ul HowHipIsThis

Logo-ul HowHipIsThis

Revistă online pentru pierdut timpul, pentru slackeri. Adică acești Ray Cokes ai revistelor.

PC Music sunt un fel de conglomerat media care se află la prăpastia dintre deconstructivism pop, candy pop dement, R&B bolnăvicios, beat-uri incredibil de plastifiate și exagerate și, nu în ultimul rând, cu tropii mainstream-ului folosiți ca stindard pentru dezmembrare artistico-muzicală. Printre artiștii ce fac parte din PC Music se numără indivizi și individe precum A.G. Cook, Hannah Diamond și Danny L Harle.

Hannah Diamond, în opinia subsemnatului, e cea mai interesantă dintre toți. Are la activ trei piese: Pink and Blue, Attachment și recent lansata Every Night. Piesa de față duce tot conceptul și manifesto-ul celor de la PC Music într-o zonă și mai deformată, cu a sa construcție de piesă îmbuibată de sincope și cu influențe de J-Pop, ce ar merge la un campionat de Dance Dance Revolution pentru monstruleți strâmbi și multicolori (mai ales dacă versiunea respectivă de Dance Dance Revolution ar avea viruși și bug-uri și ar fi parțial defectă, prinsă într-o buclă spațio-temporală roz, mov și cu miros de gumă de mestecat Turbo) și cu versurile care se încadrează în tiparele genului, dar reușesc, totuși, să fie cumva pe lângă: I know you like the way that I look and it looks like I like you too sau I see you look at me and I know that you think you like what you see. 

E o piesă incredibil de edulcorată și de artificială, complet frigidă prin lipsa de orice urmă de umanitate, dar, cumva, face excelent ceea ce își propune: să refuleze și să reconstruiască manierismele muzicii pop.

Comments

comments

Cătălin MesaruHannah Diamond – Every Night

Comments

  1. Pingback: QT – Hey QT | Stereo Beasts

Leave a Comment