MUIE PULA

Gwen Stefani – Spark The Fire

Cătălin Mesaru

Nu prea mai pot cu Pharrell, deja e mult prea mult și e aproape peste tot. Produce în demență tot felul de chestii oribile, cu excepția uneia dintre plăcerile mele (ne)vinovate, Can’t Rely On You al Palomei Faith, care e un remake mult mai bun decât Blurred Lines de la Got To Give It Up al lui Marvin Gaye. Mai nou a produs această Spark The Fire a sexoasei Gwen Stefani care s-a rejuvenat greșit de curând cu Baby Don’t Lie, o piesă ultraprodusă și rușinoasă pentru artista care a scos inegalul, dar curios de satisfăcătorul Love. Angel. Music. Baby. în 2004.

Spark The Fire aduce un pic, pe alocuri, a Shady Love a celor de la Scissor Sisters (care e o piesă cu vreo 1000 de clase peste aceasta), din perspectiva flow-ului pe care Gwen Stefani îl deversează. Cu diferența că Shady Love era mult mai energetică și o avea, neoficial, pe Azealia Banks ca backing vocals, pe când aici piesa poartă toate mărcile Pharrellice, inclusiv talanga aia omniprezentă.

În videoclip, Gwen Stefani cântă cu niște emoji-uri plutindu-i din gură și aruncă cu OMG-uri în ascultător și-n privitor în timp ce face reclamă la Fiat și cântă ad nauseam Who got the lighter?/ Lets spark the fire? În rest, se amestecă animație cu clipuri alb-negru cu niște chroma destul de dubioasă și ieftină (cam ca în Yogi Bear 3D) și capete de Pharrell orbitând pe lângă Gwen și, viceversa, capete de Gwen orbitând pe lângă Pharrell.

 

Comments

comments

Cătălin MesaruGwen Stefani – Spark The Fire

Leave a Comment