kinky kong

CRUISR – All Over

Cristian Pagu

Indie pop, Photoshop, After Effects, fluiditate și multe, foarte multe referințe la cuplurile on-screen de-a lungul anilor. Noul videoclip de la CRUISR, All Over este genul de videoclip test de cultură generală pop. Ce IQ cinematografic aveți? Name that movie sau mai bine zis, name that couple. O nouă definiție pentru motion picture. Tot ceea ce se observă cu ochiul liber în All Over este atât motion cât și picture, dar animat, fluid, în care fiecare cuplu se prelinge în alt cuplu, în alte scene memorabile din filme vechi și noi, totodată.

Despre melodie nu avem prea multe de spus, dar videoclipul este într-adevăr epic. Majoritatea filmelor prezintă genul de relații it’s complicated, care de multe ori se cristalizează prin imense bălți de sânge. Regizorul este Chris Carboni, care explică sursa de inspirație și anume: încercarea de a găsi un echilibru între sentimentul de dragoste și haos lăuntric, care să evidențieze relațiile volatile ale cuplurilor din romanțele cinematografice atât iconice cât și obscure.

Rocky Horror Picture Show si Rocky, Lolita, Star Wars, Taxi Driver, Carrie, King Kong, Kill Bill, Pulp Fiction, The Silence of the Lambs, Annie Hall și multe, multe altele, pentru că am încetat să mai numar după scurt timp. Dacă clipești, cu siguranță îți va scăpa Batman flirtând cu Catwoman, puștii din Let the Right One In, James Bond, Scarlet goală în Under the Skin, Wall-E, Inception sau Shining. Multe dintre ele sunt ușor de identificat, ba chiar evidente. Câteva dintre ele sunt chiar grele.

Comments

comments

Cristian PaguCRUISR – All Over

Leave a Comment