temple

Temple Invisible – Disappearance

Cristian Pagu

Costas Ivanov, Daniel Olteanu și Irina Bucescu, adică Temple Invisible, adică pop experimental dark cu synth-uri și mari influențe electronice, de multe ori psihedelice. Luați cu încredere că știm ce spunem. Pentru toate vârstele, pentru toate gusturile, Temple Invisible oferă un amestec exploziv și expresiv de instrumente și genuri muzicale la care visam de multa vreme. Deci vorbim despre niște rock post-industrial și niste synth-goth, sunete electronice neo-industriale, elemente de simfonie și, de ce nu, ca desert, chiar și niste trip-hop cu vocalurile extrem de trippy ale Irinei Bucescu. Câte puțin din toate.

În mai anul acesta, au lansat primul lor single, intitulat Disappearance. Între timp au tot concertat prin București și au ajuns și pe scena festivalului Electric Castle din Transilvania. Fuziunile lor de IDM cu ambiental, noise, glitch și trip-hop au atras mulți fani din multe zone, care s-au înmulțit ca ciupercile după o ploaie revigorantă. În Octombrie a sosit și cel de-al doilea single, intitulat Collide, despre care au povestit că este cea mai sinceră declarație vibrantă de dragoste pentru muzica și nevoia identificării noilor lor personalități în calitate de artiști.

Odată cu lansarea noului lor E.P. ENTER_, Temple Invisible au lansat și primul videoclip, pentru piesa Disappearance, un fragment dintr-un scurtmetraj românesc intitulat Collective Identity, regizat de coregrafa Sandra Mavhima și directorul de imagine Radu Aldea. Conceptul și regia videoclipului sunt semnate chiar de Costas Ivanov, care spune povestea a doi dansatori și a călătoriei în interiorul minții acestor artiști prinși în convulsii și epilepsii, pierduți și rătăciți, căutând să își regăsească și să își redobândească identitatea și unicitatea.

E.P.-ul ENTER_ va fi lansat oficial și în cadrul unui eveniment special în Club Control din București, sâmbătă, 20 decembrie, cu prestații live ale invitaților speciali, The Ghost of 3.13 și Tomma Alistar.

Comments

comments

Cristian PaguTemple Invisible – Disappearance

Comments

  1. Pingback: Temple Invisible – ENTER_ | Stereo Beasts

Leave a Comment