boston bun - time bomb

Boston Bun feat. Piu Piu – Time Bomb

Cristian Pagu

Delays have dangerous ends, therefore defer no time. Enjoy it! În Australia și Noua Zeelandă, Boston Bun se servește feliat cu glazură de cocos. În Europa, se ascultă cu atenție și se ciulesc urechile. Personal nu văd nicio legătură între piesă și titlul Time Bomb. De ce Time Bomb? Ei bine, Thibaud Noyer a.k.a Boston Bun este fascinat de acest concept al timpului și de conștientizarea scurgerii acestuia, dar și de puterea lui pozitiv-absolută asupra noastră, trecătorii, muritorii. Thibaud insistă că timpul n-ar trebui irosit și nu avem motive să ne plictisim. O idee deloc rea. Total pe lângă, un pic paralele, într-adevăr piesa lui, Time Bomb, nu plictiseste deloc. Are un sunet-lipici chiar și pentru cele 3 minute ale sale.

Melodia primește o infuzie senzuală de vocaluri din partea Giulettei Canzani Mora a.k.a Piu Piu (iubita lui Boston Bun), o minunată franțuzoaică cu origini ale ADN-ului pe undeva prin Uruguay. Piu Piu are un CV impresionant în calitate de DJ, colaborând cu artiști grei precum Ryan Hemsworth, French Fries, Bambounou, Scntst, Myth Syzer și Metro Zu.

Videoclipul la Time Bomb este regizat împreună cu artista Lisa Paclet, o cineastă care este cunoscută pentru experimentele sale vizuale și pentru colaborările cu casele de modă Dior, Saint Laurent și Chanel. Doi adolescenți guvernați de legile acelor de ceasornic care definesc asincronia lor, încercând totuși să potrivească ora exactă, viteza lăuntrică și percepțiile lor într-o opoziție dialectică a personalităților care se evidențiază reciproc prin intermediul artei. Lisa a folosit ca inspirație Dimensions of Dialogue, un scurtmetraj regizat de Jan Svankmajer despre două figuri de lut, care încearcă și eșuează să comunice cu ajutorul diverselor obiecte din jurul lor.

Clipul poate fi urmărit pe Dazed Digital, aici.

Comments

comments

Cristian PaguBoston Bun feat. Piu Piu – Time Bomb

Leave a Comment