2

Best Music of 2014: Partea a II-a

Continuăm cu listele de albume și/sau piese care au impresionat în 2014. Astăzi îi avem alături pe Cristi Mărculescu, Ștefan Eremia și pe Eugen Kelemen: un top 3 și două top 10, deci.

Partea I este aici.

Partea a III-a urmează pe 29 decembrie.

Partea a IV-a urmează pe 30 decembrie.

Cristi Mărculescu (marculescu.ro)

Din muzici pop aș merge pe Perfume Genius. Nu-i pe cât de genial se dă și nici pe cât de hyped l-au abordat unii, dar Too Bright este un album Bun. Cu B mare și cu niște momente obscen de geniale. Phantom Pyramid al lui Plurabelle este pur și simplu superb. Cel mai senzual tentacular și psihotronic album de pe 2014, pe care eu l-am iubit și când s-a luat în serios și când a luat-o prin bălării. Evident cireașa de pe coliva lui 2014 nu poate să fie decât Future Islands. Cel mai obsesiv ascultat și reascultat, unul din puținele (să zicem) rock-uri valabile.

Stefan Eremia (vocalist @ Moebius)

Top 10 pe 2014, aici.

Eugen Kelemen  (Film Editor @ Digital Cube & Chainsaw Europe, Film Addict, Music Junkie)

Sincer, anul acesta nu ar trebui să existe topuri. Overall, muzica a fost de proastă calitate. Stai omule, nu te agita. E doar parerea mea. Chill. Și mai e un motiv pentru care nu ar trebui să se faca topuri: a scos Bowie Nothing Has Changed și s-a terminat totul. Intră pe primul loc direct, ținând cont de ce piese sunt pe acest album best-of. Restul albumelor, după acesta, nu mai au importanță.

Dar ca să nu fim puriști aiurea, uite topul meuaici.

Comments

comments

Cătălin MesaruBest Music of 2014: Partea a II-a

Comments

  1. Pingback: Best Music of 2014: Partea a III-a | Stereo Beasts

  2. Pingback: Best Music of 2014: Partea a IV-a | Stereo Beasts

Leave a Comment