4

Best Music of 2014: Partea a IV-a

Am ajuns, într-un sfârșit, la ultima parte a topurilor pe 2014. Astăzi avem un top 5 de albume (de la Simona Rădoi), un top de piese (de la Andreea Pătru) și Top 10 de albume pe 2014 al yours trulyCătălin MesaruEnjoy!

Partea I este aici.

Partea a II-a este aici.

Partea a III-a este aici.

 

Simona Rădoi (PR filme, festivaluri de film și trupe alternative românești.)

Top 5 albume pe 2014, aici.

Cătălin Mesaru

În 2014 am început să explorez unele zone în care nu aterizasem de foarte multe ori din punct de vedere muzical: R&B, chestii mai ciudățele care se încadrează cu greu într-un gen anume și tot felul de alte genuri muzicale la care ori am revenit razant, ori cu care am făcut pentru prima oară cunoștință mai sănătos. Pentru mine, 2014 a fost un an bun. Mi-a dat albume care mi-au vorbit, albume care m-au făcut să îmi vină pofta de dans sau, pur și simplu, albume la care mă tot găsesc revenind.

Top 10 (albume) pe 2014, aici.

Mențiuni (foarte) notabile: Aeon Blank – Dark WatersFuture IslandsSingles, La RouxTrouble In Paradise, Kyla La GrangeCut Your Teeth, Gazelle TwinUnflesh, How To Dress WellWhat Is This Heart, Moon HoochThis Is Cave Music, The Twilight SadNobody Wants To Be Here and Nobody Wants To Leave, First Aid Kit Stay Gold, , VELOSONICS – RoundhouseCult of Youth – Final DaysEnjambreProaño.

Andreea Pătru (de citit pe issuu)

Sunt cea mai infidelă ascultătoare. Sunt spaima oricărui label, nu sunt adept, nu sunt fan. Fac obsesii care mă bântuie câteva zile, câteva săptămâni și apoi le abandonez fără nicio remușcare. Exact ca oamenii ăia care nici nu-și amintesc numele persoanelor cu care s-au culcat. Împart momente importante din viață, îmi țin companie când plâng, când râd, când imi fac treaba, uneori și când dorm, și nici măcar numele acestor melodii nu mi-l amintesc. Cătălin a propus să îi fac un top al albumelor care mi-au plăcut în 2014. Am făcut un efort și mi-am amintit câteva piese din 2014, cele care au rămas. Așadar, “piesa aia care suna așa” și “piesa aia care avea clipul ăla și pe care am ascultat-o pe blogul ăla” s-au transformat în ceva mai concret.

Topul de piese pe 2014, aici.

Mențiuni pentru că sunt o indecisă: Trentemøller – DeceiveAutomelodiMetropole sous la pluieGardens & VillaDominoFanfarlo Cell Song, Kindness – This is not about us.

Comments

comments

Cătălin MesaruBest Music of 2014: Partea a IV-a

Comments

  1. Pingback: Enjambre – Por Esta Razón | Stereo Beasts

Leave a Comment