a6aba3c7-1440x564_c

Death Grips – Fashion Week (Instrumentals)

Andrei Coste

Death Grips sunt trupa aia super-dubioasă de alternative hip-hop care eviscerează mutre prin faptul că sună ca o trupă de grindcore care a făcut sex cu Aphex Twin și a primit money shot-ul de la Venetian Snares. Pe bune. Rupe urechiușe neinițiate. E violență în formă pură și te trimite în al nouălea cerc al iadului. Apoi te sodomizează, te scuipă și-ți zice că ești o bagaboantă ieftină care oricum n-o să facă nimic cu viața ei, deci e OK s-o primești așa.

Fashion Week e cea mai tare chestie care-a ieșit până acum în 2015. Pentru o trupă care nu mai există, Death Grips continuă să fie incredibil de activă (zvonoteca spune că următorul lor album se lansează cândva prin februarie). Povestea albumului ăsta e foarte simplă: are 14 piese, fiecare titlu începe cu Runway și literele de după Runway formează pe verticală Jenny Death When. Dacă e să vorbim despre muzică, avem parte de niște căcat hiperviolent care-i garantat să-ți umecteze urechile cu dubioșenia generală emanată. Asta dacă ești into this kinda stuff. Dacă nu, recomand cu căldură albumul lui Nicki Minaj, The Pinkprint.

În fine, avem aceeași producție lo-fi, foarte distorsionată, făcută să te bage în șoc hipovolemic la petrecerea ta preferată cu oamenii tăi preferați dar care-s super-lame și numai albumul ăsta te face să-ți dai seama de treaba asta (Fii hip până la capăt! Du-te la o petrecere și dă drumul la albumul ăsta, demonstrează tuturor cât de hip ești!). În rest e aceeași distracție doar că fără celebrele urlete și versurile absolut nonsensice ale lui MC Ride. 7/10, would bang.

Comments

comments

Andrei CosteDeath Grips – Fashion Week (Instrumentals)

Comments

  1. Pingback: Cele mai anticipate 7 albume ale anului 2015 | Stereo Beasts

Leave a Comment