10923048_682342778559669_801663176_o

Sia – Elastic Heart (with Shia LaBeouf)

Cristian Pagu

Sia și Shia (da da, am zis-o!!!) au o chestie în comun. Pungile pe cap. Pungi de alimente cu mesaje și desene. Probabil acesta o fi motivul pentru care Shia apare în noul clip al cântăreței Sia. Probabil.

Ultima dată când citisem ceva despre Shia LaBeouf, controversatul actor rebel cu pungă pe cap, nu știam ce să mai cred. Și-a tăiat fața și și-a smuls un dinte pentru ca rolul pe care îl interpreta în Fury să fie mai veridic. Acum dansează pentru Sia împreună cu Maddie Ziegler, copila care a pus tot internetul în cap cu dansul ei din videoclipul Chandelier. Parcă 431 de milioane de hits pe Youtube.

Elastic Heart este o piesă care a trecut oarecum neobservată. Până acum. Chiar și acum nu este cea mai wow-ish piesă, dar restul este. Cinci minute cu Shia și Maddie dansând este cam cea mai bună felie de internet și muzică pe care ianuarie o are de oferit. Regizat de Sia și Daniel Askill, clipul miroase deja a viral.

Captivi într-o cușcă, Shia și Maddie au un fel de dance-off. Unul își exorcizează demonii, iar cealaltă își exorcizează tot cheful de joacă, entuziasmul, pofta de viață și surplusul de energie al tinereții. Interpretările plutesc la nimereală în acest clip. De ce ne-am deranja să înțelegem prea multe? Oricum, indiferent de ce se întâmplă, se pare că ea deține controlul. În mâinile ei, Shia este plastilină. Ea îl trage de barbă, el îi scoate limba. Este o plăcere incomensurabilă în a-i urmări pe amândoi cum dansează și cum se răstesc unul la celălalt. În special pe adorabila și joviala Maddie, a cărei atitudine transpiră zahăr prin toți porii. Sugar rush, sugar crush!

Comments

comments

Cristian PaguSia – Elastic Heart (with Shia LaBeouf)

Leave a Comment