marina

Marina And The Diamonds – I’m A Ruin

Cătălin Mesaru

De prin Octombrie 2014, Marina and the Diamonds ne tot servește câte un fruct pe lună, anticipând lansarea albumului Froot din Aprilie 2015. În Octombrie am avut parte de piesa ce dă titlul albumului, Froot; au urmat, apoi, Happy, Immortal și, acum, I’m a Ruin. Dacă cele trei piese anterioare au beneficiat de videoclip, Marina nu se dezmite și ne tratează cu un clip și pentru această piesă nou-lansată.

Videoclipul, lansat chiar ieri și regizat de Markus Lundqvist (ce a lucrat și la clipuri precum My Desire al celor de la Interpol și la diferite reclame sau ca VFX Supervisor pentru clipul Paparazzi al lui Lady Gaga sau Girl Gone Wild al Madonnei), o găsește pe Marina dansând în pustietate, înconjurată de munți și felurite roci. Asta până când, în actul final, Marina este înconjurată de meduze roz-movulii ce pâlpâie precum neoanele.

I’m a Ruin ar fi putut foarte bine să șadă, din punctul de vedere al temei abordate, chiar și pe Electra Heart, sublimul album anterior al artistei, deoarece vorbește despre puterea deținută unilateral într-o relație destul de greșită (I played with your heart/ And I could treat you better/ But I’m not that smart/ You still mean everything to me/ But I want to be free) în care personajul artistei e indecisă a propos de ce anume își dorește de la partener. Parcă l-ar vrea, dar pe de altă parte e conștientă de faptul că nu poate fi cu respectivul, totul venind dintr-o nevoie conștientizată de a răni (I’ll ruin, yeah I’ll ruin you/ I’ve been doing things I shouldn’t do/ But I don’t wanna say goodbye).

Comments

comments

Cătălin MesaruMarina And The Diamonds – I’m A Ruin

Leave a Comment