dream diggers

The Dream Diggers – Fear Is A Lie (feat. Mihnea Blidariu & Awen)

Cătălin Mesaru

The Dream Diggers s-au hotărât să ne blagoslovească psihotronic cu un videoclip pentru piesa Fear is a Lie, piesă care dă și titlul albumului pe care trupa-l va lansa pe 27 februarie în Colectiv. Fear is a lie, piesa, e o colaborare cu Mihnea Blidariu (de la Luna Amară) și Awen, iar Fear is a Lie, videoclipul, a fost conceptualizat și animat de Mihai Păcurar.

Fear is a Lie e o încursiune într-un univers de dincolo de conștient, în vintrele unei pastile de LSD ce a ajuns la self-awareness și ce și-a descoperit în venele sale simboluri ale societății pe care le-a tot metamorfozat cu proprietățile sale halucinogene și dătătoare de trip-uri cu Winnie The Pooh, simboluri religioase, felurite vibratoare și buttplugs în culori stridente, deșerturi cu avioane de hârtie, galaxii cu firme de neon cu falusuri, vagine și hamburgeri, tancuri și butoaie, pești și, nu în ultimul rând, monumente bucureștene transformate-n simboluri numai bune de îngurgitat. Căluțul de carusel e centrul acestui univers interior și se perindă cu bucăți arcuite fantomatic din Hush, Little Baby și cu ritmurile superbe de trip hop dark până în gelatina în care-ți vor pluti organele odată încheiată călătoria suprarealistă.

Treci dincolo de poarta interstelară cu această piesă, descoperă ce anume îți induce trip-ul ideal și abandonează-te în mrejele irealului ce vibrează-n tine. Nu de alta, dar ai atâtea opțiuni! Și nu uita, nu-ți bate joc de animale că-s mai libere ca tine!

Comments

comments

Cătălin MesaruThe Dream Diggers – Fear Is A Lie (feat. Mihnea Blidariu & Awen)

Comments

  1. Pingback: The Dream Diggers – Fear Is A Lie | Stereo Beasts

Leave a Comment