chezlong1

Monday Mix: Chez Long’s Podcast

Cristian Pagu

Am scăpat în cele din urmă din ghearele eclecticului care acaparase secțiunea noastră de podcasturi. L-am prins pe Andrei Consferenț, de curând scăpat de sesiune și n-am ratat ocazia să-l invit să ne facă un mix cu de-ale lui.

Pe Andrei a.k.a Chez Long nu îl știu prea mulți, dar vă zicem noi despre el. E homeboy de Constanța, studiază Arhitectură la București și îl gâdilă stiluri muzicale precum house, techno, electro, squee și wonky, adică bass-uri care pleacă de la 80 și aterizează undeva la 140 bpm, și dubstep, și când zic dubstep, i mean he likes loud ass dubstep, dar nu numai. E băiat sensibil și asta se simte chiar și în mixul pe care ni l-a făcut cadou.

Când nu este călăre pe longboard prin Europa sau pe străzile din Constangeles, București sau Sinaia, Andrei umblă cu boombox-ul pe plajă sau tableta după el. Atât îi trebuie. La el muzica vorbește, aparatura mai puțin. Se poate și fără prea multă tehnologie. Are mare încredere în preferințele sale muzicale și pot confirma sub jurământ că este adevărat. Nici nu mai țin minte de câte ori a salvat Andrei€™ seri întregi în care abandonasem orice speranța, ca să nu mai amintesc chezlongurile, mixurile lui care au înseninat chiar și cele mai ploioase zile de toamnă, iarnă sau primăvară.  Curioșii pot asculta mai multe aici (https://www.mixcloud.com/LONG/)

Pe felia lui, din mansarada sa cerebrală așezată la mare înălțime, chiar și într-o zi normală de plajă, la stabilopozi, între prieteni sau chiar și în cluburi, Chez Long ne urechează plăcut cu bași eleganți sau violenți și mereu ne ridica în picioare. Pe 27 Martie, la Carol 53 are expoziție… cu muzică pe fundal binenteles.

Chez Long’s Podcast (Stereo Beasts Monday Mix) by Stereo_Beasts on Mixcloud

Comments

comments

Cristian PaguMonday Mix: Chez Long’s Podcast

Leave a Comment