disney

Crowd Control – Disney Puritans [Making Of, Sort Of]

Cătălin Mesaru

Aseară m-am insinuat la repetițiile (și filmările) băieților de la Crowd Control. Totul s-a petrecut în Nivel Minus care e pe undeva pe lângă Fabrica de Chibrituri (nu la piață la Chibrit unde mă mai distrez eu din când în când, ceva total irelevant pentru subiectul de față).

Revenind. M-am insinuat și i-am prins pe băieți filmând și repetând piesa Disney Puritans care e piesa mea preferată de pe E.P.-ul Loading Please…, despre care am scris aici și despre care am spus următoarele: ”Disney Puritans este, totodată, piesa mea preferată de pe acest injust de scurt E.P., dar și piesa care, în viziunea mea, definește exact ceea ce Crowd Control inculcă prin numele lor: controlul mulțimii prin forță sonoră. Disney Puritans pare a fi compusă de locuitorii din lumea circuitelor și neoanelor din TRON după ce au ascultat niște Joy Division, filtrând muzica angoasantă a britanicilor prin sensibilitățile tehnologice și post-umane pe care biții le conferă.”

Băieții și-au dat un simulacru de battle cu cei de la Harlequin_Jack, battle care a fost filmat și pe care-l veți vedea (editat, montat, bibilit, fezandat) marți, 21 martie, în Control. Mai multe detalii despre eveniment aici. Am reușit să fac și niște poze, pe care le puteți vedea mai jos, alături de piesa Disney Puritans.

Comments

comments

Cătălin MesaruCrowd Control – Disney Puritans [Making Of, Sort Of]

Leave a Comment