fka

FKA twigs -­ Glass & Patron

Cristian Pagu

Nimic nu intră mai bine first thing in the morn than FKA twigs music porn. Direct din vulva ei, zeița vântului dă naștere unui nou videoclip. La propriu și la figurat. That girl from the video a mai regizat un videoclip pentru YouTube Music Awards, realizat după un concept personal, bineînțeles. Vestea bună este că, deși fata este umblată prin turnee, și-a găsit timp să mai urzească o conjurație melodică magică denumită Glass & Patron, piesă care va fi introdusă în noul E.P., pe care îl va lansa în acest an.

Prin pădurile misterioase și dubioase din Twin Peaks, pe care orice monstru mitic sau umanoid le-ar evita, FKA twigs se avântă și se ascunde, însărcinată, cu o întreagă trupă de dansatori, care mai de care mai colorați, în dansuri, mișcări, înfățișări și chiar și vestimentar. Ea este zeița mamă pe care ei o venerează și căruia îi duc ofrande dansante. Doar două cadre cu o dubă în mijlocul pădurii ne amintesc de Scarlet Johansson care căuta impregnare masculină pământească, și nu numai, în Under The Skin.

O mostră din această melodie a putut fi experimentată în reclama regizată tot de FKA twigs pentru #throughglass, dar aici piesa primește un makeover special vizual. Dansatorii de Bone Breaking, Vogue și Krumping se întind pe un catwalk în mijlocul sălbăticiei, în timp ce Tahliah ne ținteste creierul și ne smulge mințile, modelând rămășițele după maleficul ei plac în formă de spaghetti și șpagat, semnalând un fel de “la revedere” puținei sănătăți mintale rămase.

1..2..3 Now hold this brain for me. Bye – bye!

Comments

comments

Cristian PaguFKA twigs -­ Glass & Patron

Comments

  1. Pingback: FKA twigs – Figure 8 | Stereo Beasts

  2. Pingback: FKA twigs – M3LL155X | Stereo Beasts

Leave a Comment