vulnicura-deluxe-2400x2200

Björk – Live@City Center, 25.03.2015 [Free Download]

Cătălin Mesaru

Cei de la NYC Taper ne-au făcut azi-noapte ditamai surpriza: au lansat pe internet înregistrarea audio a concertului lui Björk din 25 martie 2015. Înregistrările nu sunt 100% oficiale (deci nici calitatea audio nu este excelentă), însă Björk le dă voie fanilor în anumite condiții să verse pe internet așa-numitele fan recordings. Aveți opțiunea de a descărca înregistrarea concertului în variantă MP3 sau FLAC.

Orice cuvinte sunt absolut de prisos, setlist-ul (după cum veți vedea mai jos) conține piese noi, dar și piese de pe albumele mai vechi. Puteți citi despre cel mai nou album al artistei, Vulnicura, aici. Spuneam la momentul respectiv următoarele:

Vulnicura îți închide o parte din răni, dar are grijă, foarte mare grijă, să-ți facă unele noi. E un album care te secătuiește emoțional și fizic. Te face să transpiri, să respiri greu și, ce-i mai grav, te face să-ți aduci aminte de lucruri pe care ți le-ai îngropat undeva și pe care nu-ți doreai neapărat să le scoți la suprafață. De-asta Björk va fi întotdeauna relevantă. De-asta (cu excepția lui Volta) nu poate greși. Și chiar și când greșește (din nou, Volta), te întorci la ea pentru că are atât de multe lucruri să îți spună despre ea. Și când ți le spune despre ea, ți le spune, de fapt, despre tine pentru că, face ea cum face, și te înlocuiește de fiecare dată când o asculți astfel încât nu mai exiști. Doar ea rămâne.

Iată și setlist-ul concertului:

01. Stonemilker

02. Lionsong

03. History of Touches

04. Black Lake

05. Family

06. Notget

07. Pleasure Is All Mine

08. Come to Me

09. All Neon Like

10. I See Who You Are

11. Quicksand

12. Mouth Mantra

13. [encore break]

14. Sun in My Mouth

15. Wanderlust

Comments

comments

Cătălin MesaruBjörk – Live@City Center, 25.03.2015 [Free Download]

Leave a Comment