supernova

Desant – Supernova

Ionuț Hușanu

Ascultători de Rock FM, bucurați-vă!

Trupa Desant a scos un videoclip la o piesă care va avea un imens success la viitoarele festivaluri de motoare. Încercând să imite formații de power metal de success din Europa, în speță Helloween sau Edguy, Desant vin pe Supernova cu cele mai plictisitoare riff-uri pentru a susține o linie melodică neinspirată, axată în principal pe vocea supraprodusă a lui Alex Anka. Dar mă îndoiesc că asta va sta în calea rockerilor iubitori de „muzică bună” (adică Metallica, Iron Maiden, AC/DC, încă vreo două trupe de astea vechi la alegere – și atât!) să aprecieze acest produs.

Videoclipul, filmat în principal în preajma unui depozit pentru camioane de marfă, frizează un pic ridicolul, cu cadre luate fiecărui membru în parte făcând pe oamenii cool (pentru că au ochelari de soare și fețe încruntate) la instrumentele lor. Pe lângă asta, mai avem și o navă spațială generată pe computer, care traveresează universul și intră în atmosferă numai ca să aterizeze deasupra depozitului mai sus-amintit, unde cântă trupeții. Dar ce treabă are nava cu supernovele nu ni se explică.

După cum spuneam mai sus, această piesă ar putea fi hit pe radiourile radioul de profil din România (dacă nu o fi deja), întrucât are un pic mai multă chitară decât Voltaj, numai atât cât să le ofere ascultătorilor de pop-rock senzația că ascultă ceva heavy.

Comments

comments

Ionuţ HuşanuDesant – Supernova

Leave a Comment