1549313_854867254586414_5010302900975077476_n

De Ascultat La TIFF.14

Andrei Coste

În perioada aceasta și imediat următoare, ne veți găsi și la TIFF, în AperiTIFF sau pe blogul TIFF, unde vom scrie ba despre filme, ba despre happeningurile de acolo, ba despre concerte. 

Stimabili și stimabile, dat fiind faptul că mai este un pic peste o săptămână până când TIFF.14 își deschide magnificele-i porți, am considerat că e de bun augur să vă vorbesc câte-un pic despre concertele minunate la care puteți lua parte.
Să-ncepem, deci:

Vineri, 29 mai:

TIFF Campus – ora 18.00 – The Toasters și RotFront

Am văzut amândouă trupele live, pe Rotfront la Peninsula clujeană și pe The Toasters acum vreo patru ani în Irish. Dacă prima trupă rupe live cu niște sonorități balkan-punk demne să te facă să dansezi ca un nebun pierdut în spațiu, The Toasters sunt niște legende ale muzicii ska, activând încă din 1981 pe scena New-Yorkeză. A must see, mai ales pentru simplul motiv că intrarea e mai liberă ca pasărea cerului.

Sâmbătă, 30 mai:

TIFF Campus – ora 18.00 – ROA și Golan

ROA e un proiect muzical fondat de Junkyard (care-a fost cândva la Șuie) și Bogdan Popoiag (aka Unu’) și dacă n-ați auzit încă de ei, îmi pare rău pentru voi, dar n-ați ascultat muzică în ultimii cinci ani. Golan e o un alt proiect care sună mai fresh ca un smoothie și îmbină nu-disco cu alte tipuri de muzică într-un live-act extrem de complex și sunt foarte curios să-i văd live. Ca de-obicei, intrarea e liberă și ați face bine să veniți.

Casa TIFF – ora 22.00 – Adrian Naidin & Ionuț Micu

Sunt doi muzicieni extrem de talentați, rupți din anumite variațiuni ale trupei Phoenix, care ne vor încânta cu un concert de violoncel + percuție la casa TIFF. Evenimentul ăsta pare interesant pentru că, în principiu, e mai degrabă un performance-art decât un concert per se și există șanse foarte mari să evoce spiritul național în voi. Prețul unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa de pe BiletMaster.

 

Citiți restul articolului pe blogul TIFF. Adică aici.

Comments

comments

Cătălin MesaruDe Ascultat La TIFF.14

Leave a Comment