2nd cherry oven

Monday Mix: Luca – The 2nd Cherry Oven

Cristian Pagu

La prima vedere, despre Luca ai zice că e un mister. Dar să nu sărim la concluzii. De fapt, dacă se întâmplă așa, este vorba doar de o impresie complet eronată și în timp personal remodelată.  Aș avea destule adjective la dispoziție să vorbesc despre el, dar în mare, Luca este băiat de Constangeles. Mixează de prin 2011 și s-a plimbat ceva prin țara mixând prin București, Brașov și Cluj, dar și în al nostru Constangeles bineînțeles, alături de Lungu a.k.a Chezlong și Minus, ambii invitați în trecut.

Luca vrea să devină arhitect. Desenează bine și bagă muzică…O să vedeți cât de bună. Simplu și la obiect. Aș zice că așa este și mixul lui, dar aș minți. Când intră la butoane, se transformă. Un alter ego îi ia locul și intră acolo, in the zone. Este atât de so into it încât și oamenii care dansează pe muzica lui trec și ei prin fel de fel de schimbări și îi încearcă numeroase stări colorate de euforie și beatitudine.

Cere și ți se va da. Așteptam de mult un mix cu așa muzică pentru Stereo Beasts. Iată că am cerut în neștire și am primit muzica ce îmi modelează întreaga stare de azi, experiențele de mâine și chiar și săptămâna următoare. Mai vedem luna viitoare cum stă treabă. Deși Luca a promis că în scurt timp va face și un comeback. N-a terminat ce a avut de spus.

Ah, da! Și încă o chestie despre acest Luca. Îi place marea atât de mult încât tot timpul îl auzi, Hai să vedem marea … Bine Luca,  hai să vedem marea!

Comments

comments

Cristian PaguMonday Mix: Luca – The 2nd Cherry Oven

Leave a Comment