disclosure

Disclosure – Holding On feat. Gregory Porter

Cătălin Mesaru

Disclosure sunt un mic măr al discordiei pe site-ul nostru, dat fiind faptul că al meu coleg Andrei Coste îi detestă complet, iar eu, pe cealaltă parte, îi apreciez. Nu sunt cel mai mare fan al lor, dar m-am distrat destul de mult cu albumul lor de debut, Settle (mai ales piesele When a Fire Starts to Burn, Latch, White Noise și Confess to Me).

Cu ceva vreme în urmă au anunțat noul album, ce urmează să se lanseze anul acesta, pe numele său Caracal (la câte glume s-au făcut pe internetul românesc apropo de titlul albumului, nici nu are rost să mai dezbatem ce înseamnă acest cuvânt).

Evident, avem și un prim videoclip pentru una din piesele albumului: Holding On, un featuring cu Gregory Porter. Videoclipul este (așa cum se întâmplă și în cazul celor de la Hello Seahorse! despre al căror videoclip nou am scris aici) parte dintr-un întreg – în total se pare că vor fi vreo patru videoclipuri ce vor forma un scurtmetraj. În această primă bucată video avem parte de elicoptere, tatuaje, trupe SWAT, totul într-un decor semifuturist-distopic cu personaj principal feminin.

Caracal, albumul cu numărul doi al Disclosure, se va lansa pe 25 septembrie.

Comments

comments

Cătălin MesaruDisclosure – Holding On feat. Gregory Porter

Comments

  1. Pingback: Disclosure – Omen feat. Sam Smith | Stereo Beasts

Leave a Comment