pizde cu iphone

The Bridge Committee – PCiP

Cătălin Mesaru

The Bridge Committee înseamnă doi oameni: unul din Galați și unul din Cleveland, JAZZ 8 (Cosmin Dominte) și Kent Archie. De cei doi e foarte posibil să fi dat în mediul muzical online de când cu albumul ROMANGLISH, lansat pe bandcamp pe 23 aprilie 2015 și pe care-l puteți asculta aici, sau mulțumită colaborării cu Aeon Blank la piesa Killer On The Loose de pe albumul Dark Waters al trupei de rock, de anul trecut.

ROMANGLISH – chiar indeed, căci gimmickul trupei este să o dea când pe Romanian când pe engleză, din motivele evidente (repet: unul din cei doi e din Galați, iar celălalt e din Cleveland). Albumul urmează să fie lansat și pe canalul Youtube al trupei. Cândva.

Până atunci, băieții au scos un videoclip pentru piesa PCiP, bonus track de pe albumul susmenționat. PCiP înseamnă, așa cum ne învață refrenul, Pizde Cu iPhone, iar atât piesa (extrem de catchy mai ales la refren!) cât și videoclipul sunt comentariu amar-amuzant despre selfie-uri sexy, despre poze cu TBC (așa cum ne-nvață Shift, ha!) și despre cultul pițiponcelii. Videoclipul e, în mare, pornografie cu lucruri care sunt eufemisme vizuale pentru varii elemente sexuale: pepeni, banane, păpuși, iepuri etc. Foarte safe for work dacă lucrați într-un aprozar. Videoclipul e absolutamente excelent, iar băieții de la VALEA (Ionuț Negrilă, Andrei Dragotă, Cosmin Sandu, Mihai Calotă, Vlad Socianu), adică cei ce s-au ocupat de videoclip dovedesc încă o dată că în România lucrurile se mișcă din ce în ce mai bine pe zona aceasta.

Comments

comments

Cătălin MesaruThe Bridge Committee – PCiP

Leave a Comment