enjambre

Enjambre – Por Esta Razón

Cătălin Mesaru

Enjambre sunt o trupă mexicană care a reușit să-mi intre în grații cu albumul Proaño, lansat anul trecut, album pe care, de altfel, l-am avut în topul mențiunilor speciale din clasamentul celor mai bune albume ale anului 2014.

De pe albumul Proaño, băieții au lansat două videoclipuri (pentru piesele Sábado Perpetuo și Hematófago), iar astăzi, după o perioadă în care ne-au tot ațâțat pe pagina lor de Facebook, au lansat în sfârșit videoclipul pentru piesa mea preferată de pe album – Por Esta Razón, o piesă despre noi sfârșituri și vechi începuturi și ciclicitatea durerii sufletești, mai ales.

Cuvântul care descrie cel mai bine acest videoclip este “drăguț”. Dacă aș fi folosit două cuvinte, atunci ele ar fi fost “incredibil de drăguț”. Suntem tratați cu un videoclip live action cu elemente de animație, extrem de colorat în care o tânără se joacă de-a petrecerea cu prietenii săi imaginari. Printre aceștia se numără un individ ce aduce a Max din Where The Wild Things Are și însăși formația Enjambre. E unul din cele mai drăguțe și impactante videoclipuri pe care le-am văzut de ceva vreme încoace și se mulează perfect pe piesă.

Terminamos uno con el otro
para volver a empezar…

Comments

comments

Cătălin MesaruEnjambre – Por Esta Razón

Leave a Comment