burn block party

Burn Block Party Vol. 1 – 29 August

Cristian Pagu

Let’s set the rec-rec-record straight! Burn are planuri mari și încă o dată încearcă marea cu sarea. Pas cu pas, Burn țintește către o nouă direcție care are în prim plan pulsul orașului și zona de lifestyle urban.

Un showcase premergător pentru ce pregătește Burn pentru 2016 este primul Burn Block Party. În două zile, la km 0 al Bucureștiului, Piața Universității se va închide pentru un counter cultural street show. Mai exact, acesta va fi primul block party din București, direct in inima orașului.

#burnBlockParty e petrecerea de cartier care se mută, pe timp de zi, între 12:00 și 23:00, în centrul orașului. Nu contează din ce cartier ești ca să vii să te bucuri de un showcase impresionant de MCs & DJs,street art, skateboarding, bboy dancing cu mulți invitați speciali și câțiva dintre cei mai de seamă show-makeri ai culturii urbane europene și autohtone.

Hip Hop, Breakdancing, Skateboarding, Street Art & Graffiti, toate adunate într-un loc care pregătește o grămadă de surprize pentru toți cei care vor participa. Și în cazul în care doriți să petreceți până târziu în noapte, URBN Store va fi gazda unui after party cu Bogman in the mix.

Primul Block Party din România este un urban must… and that’s why you should urban trust us. 

Pop the block!!! #burnBlockParty este un eveniment creat de URBN SUPPLY CO. & Dreams Come True Studio.

 Fueled by Burn ENERGY. 

Comments

comments

Andrei CosteBurn Block Party Vol. 1 – 29 August

Leave a Comment