HBO-Vinyl

CONCURS: ”Vinyl” – Noul serial HBO

Pentru că suntem foarte pasionați de perioada și muzica anilor 70 și cei de la HBO știu asta, ne-am hotărât, grație puterilor divine (în cazul nostru, Mick Jagger, Martin Scorsese, HBO România și toți muzicienii de vis din perioada respectivă), să facem un ditamai concursul special și sublim pentru a celebra premiera serialului pe ecranele neaoșe. Serialul va avea premiera pe 15 februarie în România, fix în același moment în care va avea premiera și-n Statele Unite ale Americii, apropo (în plus, primul episod va putea fi vizionat gratuit pe HBO GO din ziua premierei).

Ca să fim mai cool și mai hip și mai funky, vă oferim, o invitație dublă la happeningul la care va avea loc avanpremiera primului episod, în Point (pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 10), pe data de 10 februarie, asta ca să veniți cu sugar daddy-ul sau cu a voastră foxy chick.

Tot ce trebuie să faceți, all you groovy cats and honky mamas, este să ne lăsați un comentariu cu numele artistului preferat din anii 70. Pe 9 februarie, după ora 18:00, anunțăm câștigătorii care vor fi trași la sorți cu random.org, desigur. Nu uitați să lăsați numele complet și o adresă de mail corectă.

Can you dig it?

Comments

comments

Cătălin MesaruCONCURS: ”Vinyl” – Noul serial HBO

Comments

  1. Mircea Cătălin

    Bob! Bob Marley!

    Două răspunsuri, trei șanse de câștig!🎩🐽

Leave a Comment