thundercat

Thundercat – Tron Song

Cătălin Mesaru

Thundercat (producător pentru Flying Lotus) s-a aciuat cu Eric André (creatorul The Eric André Show) într-un videoclip de o demență totemică.

Tron Song e un tribut adus clipurilor cu pisici, clipurilor de genul America’s Funniest Home Videos (dar filtrate prin Most Fucked-Up în loc de Funniest) și delirului cauzat de prea multă lipsă de oxigen: cu pistol găsit în litieră gigantică, masturbare în respectiva litieră în costum de Vegeta din Dragon Ball, împușcături în zona inghinală, trip-uri peste trip-uri cu capete de pisici, ochi deformați, călătorie în colonul unei pisici (pentru că, de ce nu, era și cazul să avem un remake felin-anal la Fantastic Voyage) și, în general, un potpourri de halucinații fundamental greșite și revoltătoare. Plus o referință de bun gust chestionabil la final, pe sistem Mortal Kombat.

Clipul mă face să mă simt ca și cum m-am drogat singur cu Rohypnol și apoi m-am autoviolat până n-am mai știut de mine. Păcat că piesa e destul de flască și atât de neinteresantă încât o uiți pe măsură ce se desfășoară.

Comments

comments

Cătălin MesaruThundercat – Tron Song

Leave a Comment