meow

Midnight Juggernauts – Systematic

Cristian Pagu

Mie îmi plac câinii. Urăăăsc pisicile! Mai mult de atât, au inceput sa îmi displacă și mai mult oamenii care vorbesc toată ziua numai despre pisici. Singurele feline care merită atenție și admirație deplină sunt cele africane. Alea mari, sincere prin simpla lor natura salbatica, care nu zgârie, doar te mănâncă de viu. Nu sunt parșive, cu atitudine de căcat, mofturoase, imbecile precum cele domesticite, care se ling toata ziua între craci și miorlăie la picioare cand li se scoală de ceva afecțiune sau vor ceva.

Băieții de la Midnight Juggernauts au avut o idee genială. S-au gândit ei bine și au lansat un clip care are efect maxim pentru iubitorii de pisici. Un fel de “cere și ți se va da”. De parcă nu erau suficiente clipurile cu pisici de pe internet,  iată încă unul. Deși nu-mi plac pisicile de nicio culoare, recunosc că acest clip este ceea ce inevitabil voi numi “purr-fect”. În cazul de față, pisici fără număr. Iubitorii de feline domestice o să sară cu fundul în sus de bucurie exclamând “awww!!” si “ce draguuu!” când se vor izbi de cadre cu anusuri de pisici drogate care operează tobe și sunt aruncate în aer. Din păcate, nu avem parte de nicio explozie.

Mai deloc Kitty Gore și mult, poate prea mult Kitty Porn. Mâțe decapitate, speriate, fotoshopate, tripate și cu bețe de chibirit fumegânde în anus. Fix așa cum ați citit. Din păcate, nicio pisică și nicio bufniță nu au fost rănite în timpul filmărilor. Hai că bufnitele sunt ok. Meow, meow! Plouă cu pisici!

Comments

comments

Cristian PaguMidnight Juggernauts – Systematic

Leave a Comment