maxresdefault

3 Motive Pentru Care Little Big sunt mai mișto decât Die Antwoord

Andrei Coste

Până acum vreo 3-4 ani credeam ca muzica rave a murit, a fost îngropată și n-a mai înviat a treia zi după scripturi. Și pe urmă au apărut Die Antwoord care-au luat rave-ul, l-au violat cu hip-hop îmbibat cu oleacă de pop și multe lucruri absurde doar pentru a șoca și au devenit celebrități pe internet mai repede decât ai zice pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Nu i-am gustat niciodată. Mi se păreau incredibil de boring, neinspirați și vocea lui Yolandi Vi$$er mă enerva până în pânzele albe (okay, mint, piesa Enter The Ninja mi-a plăcut puțin).

Acum câteva luni i-am descoperit pe Little Big, o trupă dubioasă din Rusia care vrea să fie un fel de Die Antwoord a Europei de Est…

3. Sunt mult mai amuzanți și mai inteligenți

Dacă până acum nu te-ai prins că Die Antwoord sunt o glumă înseamnă că ai o problemă gravă. O glumă proastă, desigur, complet neinspirată și care abuzează de puțe pentru că ăla e nivelul la care consideră ei că e amuzant pentru publicul lor.

Și acum avem Little Big, care reprezintă tot o glumă (cu italicele de rigoare) însă care vine cu un umor inteligent în care abuzează de toate stereotipurile negative legate de mama Rusie, începând de la faptul că ei au o engleză stâlcită (With Russia From Love fiind numele albumului) și ajungând până la faptul că tovarășii și tovarășele beau foarte mult și fac sex cu urși.

2. Clipurile lor sunt mult mai tari

Dacă este un lucru pentru care pot să dau trupei Die Antwoord un Cezar (din 10) e pentru faptul că au videoclipuri interesante. Erau șocante, editate bine și aveau o oarecare valoare artistică.

Little Big au niște clipuri incredibil de kitschoase și te lovesc ca un trip violent pe stupefiantul preferat (numai vă drogaț!). Mă repet, oamenii ăștia știu să-și abuzeze stereotipurile cum trebuie și rezultatele sunt foarte, foarte mișto.

1. Muzica lor e incredibil de catchy și dansantă

O să las astea două clipuri aici ca să puteți face o comparație mai bună între ei:

Comments

comments

Andrei Coste3 Motive Pentru Care Little Big sunt mai mișto decât Die Antwoord

Leave a Comment