nehruviandoom_RESPECT

Bishop Nehru & MF DOOM – NehruvianDOOM

Andrei Coste

MF DOOM (cu caps, insist) e unul din mc-ii mei preferați și de câte ori am ocazia să ascult câte ceva nou semnat de el mă entuziasmez ca o școlăriță care descoperă că băieții nu sunt scârboși (hint: sunt scârboși).

Din păcate, pe albumul ăsta DOOM își face apariția destul de puțin, preferând să se ocupe mai mult de producție și să-l scoată în față pe noul lui protejat, Bishop Nehru, un tânăr de 18 ani care prezintă foarte mult potențial. Normal că încă nu are dexteritatea lirică a lui DOOM și că versurile nu-s excelente. Dar asta nu înseamnă că Nehru se prezintă cu un delivery prost. De fapt, dacă e să fac o comparație, tinerelul ăsta micționează cu mult spor și talent pe majoritatea mc-ilor mainstream din ziua de azi (despre care v-am vorbit mai multe aici).

Producția e în stilul caracteristic MF DOOM. Instrumentale funny, oldschool, minimaliste, groovy și care scot vocile celor doi mc în față. Dacă ar fi să vorbesc de album per total, n-aș spune că e ceva deosebit. E un album decent, care scoate în față un mc foarte tânăr și cu foarte mult potențial dar care, în esență, e foarte forgetable. Highlight-ul albumului pentru mine e OM, unde avem una din puținele apariții vocale semnate DOOM.

Comments

comments

Andrei CosteBishop Nehru & MF DOOM – NehruvianDOOM

Comments

  1. Pingback: Stereo Beasts Friday Playlist 10.10.2014 – Stereo Beasts

Leave a Comment