MATD_FROOT-JPEG

Marina and The Diamonds – Froot

Cătălin Mesaru

She is back! Marina Diamandis a.k.a. Marina & The Diamonds, diva pop exciting și excitantă, a lansat de ziua ei (10 octombrie, adică) o piesă nouă ce va fi inclusă pe noul său album ce stă să iasă în 2015, zice-se, deși nu avem încă o dată confirmată.

Piesa marchează o distanțare de temele dark ale excelentului album anterior, Electra Heart (unul din albumele preferate din decada curentă) și e extrem de dansabilă și de memorabilă. Marina demonstrează încă o dată că-și poate schimba în mod constant direcția muzicală fără a da rateuri.

Dacă Electra Heart era, așa cum am menționat mai înainte, un album străbătut de curente întunecate, plin de angoase și vitriol la adresa industriei muzicale, a amorurilor prefabricate și a superficialității muzicii pop moderne, Froot, piesa ce dă titlul albumului nou, e de un electropop dulceag și vibrant în care ingredientul esențial rămâne, totuși, dragostea: Living La Dolce Vita/ Life couldn’t get much sweeter/ Don’t you give me a reason/ That it’s not the right season. Plus că Marina lansează și unul din cele mai citabile versuri romantico-adorabile din memoria mea recentă: I’ve been saving all my summers for you.

Așteptăm, deci, albumul cel nou. Până atunci, lăsați-o pe Marina să vă FROOTă cu această piesă excelentissimă.

Comments

comments

Cătălin MesaruMarina and The Diamonds – Froot

Comments

  1. Pingback: Stereo Beasts Friday Playlist 17.10.2014 – Stereo Beasts

  2. Pingback: Marina And The Diamonds – I’m A Ruin | Stereo Beasts

Leave a Comment