delorean dynamite

Todd Terje – Delorean Dynamite [de vânzare]

Cristian Pagu

Anyone want to hitch a ride back to the future? La ora actuală, cam singura franciză care nu a fost lovită de meteoritul remake-ului este Back to the Future. Faimoasa mașină din seria filmului, modelul Delorean, face obiectul noului videoclip al DJ-ului producător Todd Terje, care în aprilie a lansat primul său album intitulat It’s Album Time (o auditie definitely must pentru toți iubitorii de disco). Delorean Dynamite, intitulată de mulți drept imnul albumului, este o plimbare într-o decapotabilă cu un apus fosforescent optzecist în spate, the finest space disco cu beat-uri italo-hipnotice, care beneficiază și de un clip mai special.

Todd l-a cautat pe Frank, un alt norvegian care detine un Delorean. Melodia Delorean Dynamite pare mai mult reclamă la mașină și, pe bună dreptate, având în vedere că chiar este vorba de un Delorean DMC-12 din 1981 de vânzare.

Întâmplarea face ca în timp ce Todd își pregătea programul vizual pentru turneu, filmând mașina lui Frank, acesta a decis că a sosit vremea să o vândă. Așa că Todd, împreună cu regizorul Espen Friberg au filmat în stil lo-fi VHS un fel de hybrid videoclip-reclamă asemănătoare clasicelor reclame ale anilor 80, cu legendara mașină în prim plan. Mașină care poate fi achiziționată în acest moment de pe Craiglist-ul din Norvegia. Adresa de e-mail de pe hotmail de la finalul clipului este autentică, și bineînțeles că Frank cere seriozitate.

 

Comments

comments

Cristian PaguTodd Terje – Delorean Dynamite [de vânzare]

Leave a Comment