chickens

Wang Rong Rollin – Chick Chick

Cristian Pagu

Cotcodac, cotcodac… doar ce am ouat! Nerecomandat celor care suferă de epilepsie.

Din categoria WTFFFFF? sau Not Safe For Your Own Life, vine acest mare ou Kinder muzical de la Wong Rong Rollin. Această cântăreață pop de origine chineză a preluat numele unui războinic din perioada dinastiei Tang, care a manipulat precum Împăratul Palpatine mințile politicienilor acelor vremuri cu ajutorul forței dark side.  O cred pe cuvânt…

Chick Chick este ceva. Ce să fie mai exact, nu știu. De unde să încep să definesc ceea ce se dorește a fi, în fond, o melodie nightmare pop cu un videoclip nuanțat în culorile curcubeului? Este in regulă așa ? Nu-mi dau seama. Dar știu și văd că vrea dinadins să țintească din primul cadru conceptul de viral. Femele dansatoare îmbrăcate în gaini dau din cap și mâini și masculi dansatori cu pătrățele și măști de cal pe cap într-un amestec de live action cu efecte speciale, practice și green screen.

În scurt timp de la lansarea lui, Chick Chick a devenit exact ceea ce a intenționat: viral.  Nu mă mai mira nimic după ce Gangnam Style a devenit așa mare senzație. Asiaticii nu numai că au ridicat Chick Chick la rang de viral, dar au spus că este minunat, în traducere: frumidrăguuuu și nebu. Cine a realizat acest Old McDonald Had a Farm, varianta chineză, cu versuri și efecte sonore de hambar, a tras prea destul glitter și lipici pe nas.

Comments

comments

Cristian PaguWang Rong Rollin – Chick Chick

Comments

  1. Adi Pascu

    Scrieti din placere dle? Mai exact, va consumati timpul ascultand aberatii pentru a le recenziona ulterior? Nici nu stiu, este bine asa? Sau poate ne inselam si defapt sunteti platit per recenzie… In orice caz, muzica pare penibila chiar si cu sonorul oprit, judecand strict dupa imixtiunea de imagini si culori, dar, per total, editorialul este bine scris. am zis.

Leave a Comment