poza

Monday Mix: Dragoș Rusu – The Magus Mixtape

Cristian Pagu

Pe cine ascultăm azi, luni, 19 ianuarie ? Propun să deschidem catalogul la litera R. Rusu, Dragoș Rusu. Știam deja că e băiat de nota zece, dar am zis să îl scoatem și pe el la tablă. L-am invitat să ne facă un mix și ne-a onorat invitația.

BeatFactor.ro, co-fondator al agenției de booking Mango, colaborator/reporter la Radio România Cultural. În prezent, rezident la Control Club unde are și o emisiune săptămânală, Sunday Night Café, de la orele 21:00. Mai nou, coordonator, editor, scriitor, intervievator, PR la The Attic Magazine. Un fel de one man show. E băgat “acolo” în muzică, cum zice el, body & soul, până-n gât, doar muzică să fie.

The Magus Mixtape este aliaj muzical în care identificăm tot felul de stiluri. De la o piesă la alta, ai senzația că țopăie pe continente și culege cele mai colorate podoabe muzicale din rădăcina tezaurului multicultural al unor țări al căror nume probabil că nici nu știm să le pronunțăm corect. Mai exact, world music, o titulatură despre care nici el nu e sigur că îi place cum sună. Dar în mare parte se referă la muzica tradițională a diferitelor regiuni de pe mapamond. Turcia, Pakistan, Israel, Iran, India, Thailanda și multe altele… you name it, he’s got it and most likely he’s gonna play it. Multă intrigă și suspans. Are niște chestii în cap și vrea să le împărtășească cu toți cei deschiși la minte. Knock Knock!


Comments

comments

Cristian PaguMonday Mix: Dragoș Rusu – The Magus Mixtape

Leave a Comment